MID SEASON SALE! Nakupujte top produkty za ještě nižší ceny. ZJISTIT VÍCE
Vyhledávání…

Boty EMU a UGG v každodenních outfitech. Jak nosit oblíbené sněhule?

3 min.

Šatník bez bot EMU nebo UGG? Mnoho žen si to neumí představit! A my se tomu nedivíme kožené sněhule jsou velmi teplé, neobvykle pohodlné a můžete je nosit prakticky ke všemu. Dobrou zprávou je také to, že díky supermodelce Belli Hadid a trendu Y2K style, se boty UGG na platformě opět vrací na výsluní. Přemýšlíte o tom, s čím sladit tyto charakteristické sněhule a zda je můžete nosit také na jaře nebo v létě? Rádi vám na to odpovíme! 

Podívejte se na to, jaké outfity s botami EMU a UGG si vybraly influencerky: @veronikatazlerova nebo @veruchick a předsvědčte se samy, že tyto boty jsou ideální pro každodenní outfity nejen do školy, ale také do práce nebo jenom tak na schůzku s kamarády. 

MSS
UGG na platformě
Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Neobvykle oblíbené boty EMU a UGG nejsou ničím jiným, než sněhulemi vyrobenými z vlny ovcí merino. Srst novozélandských ovcí má mimořádné vlastnosti – při teplotách pod nulou hřeje a při teplotách nad nulou zase chladí. Přestože obě značky vyrábějí téměř totožné sněhule, odlišuje je původ a jejich sortiment. Značka EMU vznikla v Austrálii v 40. letech XX věku a UGG je americkou značkou, kterou založil Australan. Obě firmy nabízejí nízké i vysoké sněhule v mnoha barvách zdobené nejen kožešinou, ale také řetízky nebo flitry.

Přemýšlíte o tom, zda jsou boty EMU a UGG ještě módní? Samozřejmě, že ano! Stačí se podívat na outfity influencerek, které se poslední dobou nemohou rozloučit se svými semišovými sněhulemi. Pokud stejně jako Veronika Frankova máte svůj šatník plný, především univerzálních kousků s nadčasovým charakterem, rozhodněte se pro klasické hnědé sněhule UGG – tento model vytvoří dokonalý základ pro mnoho každodenních outfitů.  

outfity s botami EMU a UGG

outfity s botami EMU a UGG

“Nízké UGG v hlavní roli. Ideální je vždy je spojit s jednoduchým zbytkem outfitu. Krásně doplní úzké skinny legíny, ale chybu neuděláte ani se širokými džínami nebo jogger pants. Za mě vedou v odstínu béžové a klasice šedé”.@veruchick

Shop the look:

Máte rády klasické barvy, ale nevyhýbáte se ani výrazným akcentům? V takovém případě se rozhodněte pro boty EMU nebo UGG na platformě v hnědém odstínu. Slaďte je s džíny se širokými nohavicemi a oversize sakem – skvělou volbou bude kostkovaný model, odkazující na jednotlivé prvky outfitu. Tento typ outfitu s botami UGG je vhodný pro jarní procházku ve městě.

outfity s botami EMU a UGG
Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Zajímá vás, jestli se boty EMU a UGG dají nosit i v létě? Samozřejmě! Jak jsme již zmínili, vlna z ovcí merino má termoregulační vlastnosti, díky kterým obuv v zimě zahřeje nohy, v létě naopak ochladí a díky tomu se vaše chodidla nebudou potit. To znamená, že jeden pár bot EMU nebo UGG vám bude sloužit po celý rok! Během teplejších dnů vyměňte svetr za pruhované šaty a oblečte si béžové oversize sako – takový outfit se perfektně hodí k nízkým modelům EMU a UGG.

Máte rády tmavší barvy? V takovém případě je další outfit s botami EMU stvořený přesně pro vás! Černý total look je vždy správnou volbou – bez ohledu na roční období nebo příležitost a to také moc dobře ví Veronika Tázlerova. Influencerka, která má ráda tónované outfity, se rozhodla pro černý vlněný kabát s kožešinovým límcem a sladila ho s botami EMU stejné barvy.  

outfity s botami EMU a UGG
outfity s botami EMU a UGG
outfity s botami EMU a UGG

“Sněhule jsou zpátky ve hře! A ne, opravdu nepatří jen na hory nebo na gauč. Černé EMU ve verzi Mini jsem zkombinovala s vlněným kabátem Liu Jo a cigaretovými kalhotami a s ohledem na přituhující zimu je to momentálně jeden z mých nejoblíbenějších (a nejpohodlnějších!) outfitů. Na večer pak stačí vyměnit kalhoty za malé černé a outfit, který rozhodně upoutá pozornost, je na světě”. @veronikatazlerova

Shop the look:

Boty EMU a UGG jsou také skvělým výběrem pro milovnice casual looků, které mají především rády nonšalantní. Pokud hledáte inspiraci na každodenní outfit s botami UGG, podívejte se na profil Belli Hadid. Modelka spojila šortky a koženou bundu s šedý, úpletový komplet s vlněnými ponožkami a nízkými botami UGG na platformě. Tento městský look je dokonalým příkladem toho, že sněhule nejsou stvořeny pouze pro víkendové výlety do hor.

outfity s botami EMU a UGG
Photo by Jared Siskin/GC Images

Sněhule EMU Australia a UGG nejen dokonale ladí s neutrálními looky, ale také dokonale vypadají se streetwear outfity. Oblíbenou kombinací milovnic městského, volného stylu je kožená bunda, parachute kalhoty a sněhule UGG v hnědé nebo černé barvě. Jedná se o osvědčenou kombinaci, kterou můžete nosit od pozdního podzimu do časného jara.

outfity s botami EMU a UGG
Photo by Christian Vierig/Getty Images

A co takhle zkombinovat street casual s nádechem retro elegance? Takového efektu dosáhnete nošením volných cargo kalhot, pastelového svetru (podívejte se na modely značky Rotate) a hrubého teplého kostkovaného kabátu v odstínech béžové nebo hnědé barvy. Přidejte elegantní akcent v podobě žluté kabelky na řetízku a samozřejmě béžových bot UGG.

dámské hnědé sněhule
Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Sněhule značek EMU Australia a UGG jsou si velmi podobné. Nezkušený zákazník si rozdílu mezi nimi pravděpodobně nevšimne – prozrazuje je pouze logo umístěné na zadní straně svršku. Najděte své vysněné sněhule EMU nebo UGG v obchodě MODIVO a přesvědčte se o tom, které z nich se k vám lépe hodí!

Mohlo by vás také zajímat >>> Barva roku Pantone 2023 je vybrána! Podívejte se na oblečení a doplňky v odstínu Viva Magenta

Hlavní fotografie: Jeremy Moeller via Getty Images

Trendy a Tipy
Insta News