MID SEASON SALE! Nakupujte top produkty za ještě nižší ceny. ZJISTIT VÍCE
Vyhledávání…

„Emily v Paříži“ 3. série – jakým prvkům oblečení zůstává věrná Lily Collins?

3 min.

Seriál „Emily v Paříži“ je skutečným potěšením pro milovnice pařížského šiku v moderním provedení. Nadčasové kreace v podání šéfky a kamarádky hlavní hrdinky vytvářejí kontrast s odvážnými a barevnými outfity Američanky žijící v Paříži. Co je fenoménem seriálu, který má za sebou už tři série a jakými outfity potěší Emily Cooper tentokrát?

Vybrali jsme některé z oblíbených kousků oblečení hlavní hrdinky, které můžete použít k vytvoření outfitů podle seriálu Emily v Paříži. Podívejte se na naše návrhy!

MSS

Seriál „Emily in Paris“ se představil na Netflixu 2. října 2020 a okamžitě si získal srdce milovnic francouzského stylu. Dobrodružství hlavní postavy Emily v podání Lily Collins netrpělivě sledovaly miliony diváků po celém světě a proto se seriál dočkal pokračování. Kdy proběhne premiéra 3. série seriálu Emily v Paříži? Série je dostupná na Netflixu od 21.12.2022.

Finále druhé série zanechalo ve fanoušcích seriálu několik otázek. Rozhodne se Emily pokračovat v kariéře v reklamní agentuře Savoir, i když ji opustili všichni francouzští zaměstnanci? Zůstane Američanka v Paříži nebo se rozhodne vrátit do vlasti? A na závěr – budou Emily a Gabriel konečně pár? Odpovědi na všechny tyto otázky najdete v 3. sérii seriálu „Emily v Paříži“!

Outfity hlavní hrdinky Emily a jejich kamarádek – Mindy (Ashley Park), Camille (Camille Razat) a Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) jsou od začátku kontroverzní. Je to proto, že výběr outfitů postav v prvních dvou sériích „Emily v Paříži“ měla na starost Patricie Field (která také tvořila styl Carrie Bradshaw ze seriálu „Sex ve městě“) ve spolupráci s kostýmovou návrhářkou série Marilyn Fitoussi. Field chtěla, aby styl Emily měl blízko k nadčasové klasice, kterou milovala Audrey Hepburn, ale také aby měl trochu nonšalance, kterou bylo možné vidět v outfitech už spomínané hlavní hrdinky Sexu ve městě. Toto netypické spojení je trefou do černého!

Emily in Paris Look

Shop the look:

Šaty Custommade

Kabelka Rage Age

Sandály Guess

V 3. sérii Emily v Paříži kostýmová návrhářka Marilyn Fitoussi převzala opratě od Patricie Field a nabízí nám nový pohled na naši oblíbenou francouzskou postavu. Styl Emily začíná být jiný, Američanka, žijící v Paříži, v poslední sérii se svým šatníkem velmi experimentuje. Tentokrát jsou její outfity sofistikovanější (pravděpodobně díky modelům od Louis Vuitton, Miu Miu nebo Magda Butrym), ale i nadále jsou barevné a překvapivé. Vícebarevné svetry s potiskem, metalické kozačky nad kolena a objemné nabírané šaty jsou součástí její nejnovější evoluce stylu. Co ještě najdeme v šatníku Emily?

1. Barevný kabát

Co je charakteristickým znakem Emily Cooper? Barvy! Fitoussi chtěla oživit černo-bílé ulice Paříže a povzbudit tak ženy k experimentování s výraznějšími barvami. Podařilo se jí to? Tato “módní přehlídka” určitě zaujala, takže je tu velká šance, že ano! Postava v podání Lily Collins se nemůže rozloučit s barevnými kabáty, vzorovanými bundami intenzivních barev nebo se sukněmi, o jakých Pařížanky ani nesnily.

2. Baretka

Když přemýšlíte o šatníku francouzských žen, první věc, který vás napadne, je samozřejmě baretka. Emily, která chce trochu zapadnout do svého nového prostředí, ji hrdě nosí od první epizody série, co se občas střetne se Sylviiným vyčítavým pohledem. V šatníku jich má celou kolekci: červené, žluté, růžové atd. Toto ale není jediný typ pokrývky hlavy, který si postava v podání Lily Collins oblíbila. Emily také miluje vzorované bucket hats, kšiltovky a backer boy, které vybočují ze stereotypního vnímání francouzského stylu.

3. Minisukně

Emily miluje šaty a minisukně na všechny způsoby. Její oblíbené jsou určitě ty ve tvaru písmene A s jemnou kostkou. Tajemství úspěšného outfitu? Američanka nosí krátké sukně bez punčoch, spojuje je s oversize vrchním kouskem oblečení a lodičkami, kozačkami nebo polokozačkami!

4. Boty na platformě

A když už jsme u bot, barevné lodičky na platformě a kozačky na vysokém podpatku jsou dalším poznávacím znamením Emily Cooper. Její láska k vysokým podpatkům se dá přirovnat k lásce Carrie Bradshaw a stejně jako hrdinka seriálu „Sex ve městě“ je Emily nosí při každé možné příležitosti – na rande, do práce, na schůzku s kamarády a dokonce i na výlety!

5. Vzorované oblečení

Kárované, houndstooth, puntíky, proužky, květy, zvířecí motivy – při vzorech se Emily Cooper drží pravidla čím více, tím lépe. Milovnice výrazných outfitů, jako nikdo jiný, dokáže zkombinovat zdánlivě nekompatibilní prvky oblečení, díky čemuž získá dokonalý vzhled i ve sportovním provedení. Pokud hledáte nápad na barevné outfity ve skutečném pařížském stylu, hrdinka v podání Lily Collins jich poskytuje více než dost!

Mohlo by vás také zajímat >>> Co si obléct, pokud jste skalní fanynkou televizního seriálu „Wednesday“?

Hlavní fotografie: Pascal Le Segretain via Getty Images

Trendy a Tipy
Insta News