Vyhledávání…

Nejlepší akce na Black Friday 2024. 7 věcí, které byste si měli ulovit

3 min.

Black Friday (neboli Černý pátek) je obdobím největších výprodejů a promo akcí. Při této příležitosti připravuje mnoho internetových i kamenných obchodů pro své zákazníky speciální akce a samozřejmě obrovské slevy. Pokud v nejbližší době plánujete velké nákupy a doplnění šatníku o nové kousky, počkejte si na Black Friday, abyste mohli využít těch nejlepších akcí.

V roce 2024 připadá Black Friday na poslední listopadový pátek, tedy 29.11. Podívejte se, co nakoupit s velkou slevou!

Co si koupit během slavnosti výprodejů? Určitě se během Black Friday podívejte na ceny džínů! S využitím slevových kódů můžete ušetřit opravdu hodně peněz a zároveň doplnit svůj šatník o dobře padnoucí džíny. Volné a pohodlné mom jeans jsou tuto sezónu stále v módě, ale na přehlídkových molech předních módních domů nechyběly ani širší modely. Ve výprodeji 2024 se proto mohou objevit stylové džíny wide leg, které si oblíbily it-girls. A pokud jste příznivkyně klasiky, nezapomeňte se podívat, zda nejlepší akce na Black Friday nezahrnují i džíny straight leg.

U příležitosti Black Friday 2024 se vyplatí pořídit si také klasický trenčkot. Běžně byste za něj totiž zaplatily pěknou sumičku, zejména pokud vám záleží na kvalitě materiálů a dobrém šití – koneckonců takový model vám vydrží léta. Ve slevě se tedy může trenčkot opravdu vyplatit. V současné době jsou v kurzu objemné, dlouhé kabáty jako z devadesátek. Věnujte pozornost zejména klasickým barvám: béžové, šedé a tmavě modré, které se hodí ke všemu. Ve speciálních cenových nabídkách se mohou objevit i modely v jiných barvách, jako je modrá, olivová, bílá nebo růžová. Podívejte se na slevové kódy Black Friday a pořiďte si nejmódnější trenčkot této sezóny!

Podívejte se také >>> Trendy podzim/zima 2024/2025: nejmódnější dámské kabáty rovnou z přehlídkových mol

Na Černý pátek se určitě bude za akční ceny prodávat také obuv! Během Black Friday se vyplatí ulovit si zejména nadčasové kožené boty: podzimní polobotky, elegantní baleríny, klasické lodičky nebo mokasíny či pohodlné sněhule. Nezapomeňte, že v mnoha kamenných a internetových obchodech se Black Friday neomezuje pouze na pátek, ale zahrnuje i celý víkend – v takovém případě hovoříme o Black Weekend, a pokud jsou akce prodlouženy o další týden výprodejů, pak máme co do činění s Black Week. To potom máte nákupní šílenství hned několik dní po sobě, takže se vyplatí pečlivě si projít nabídku oblíbených značek a zásobit se vysněnými modely za nejlepší ceny.

Black Friday znamená ty nejlepší akce – při této příležitosti byste si rozhodně měly pořídit novou módní kabelku. A nemusí to být zrovna praktická velká taška do práce! Vyhlédněte si pro sebe originální tašku „bagetku“ – model, který na svých přehlídkách propaguje módní dům Fendi. Tuto sezónu jsou v módě také kabelky ve tvaru půlměsíce, které připomínají trendy z devadesátek, a semišové kabelky v čokoládově hnědé barvě (například oblíbená Margaux od The Row), které jsou skutečným hitem mezi it-girls. Minimalistické, nebo naopak bohatě zdobené kabelky dodají každému outfitu šmrnc. Zjistěte, které modely můžete ulovit se slevovým kódem během černého pátku!

Podívejte se také >>> Trendy podzim/zima 2024/2025: módní kabelky, které dobyly přehlídková mola

Nejen na Black Friday, ale i během Black Week 2024 si prohlédněte nabídku dámských kostýmků! Minimalistický, elegantní kostýmek by ve vašem šatníku rozhodně neměl chybět. Můžete si ho totiž vzít do práce i na rodinnou událost. Zkombinujte ho s business košilí, stylovou halenkou nebo třeba basic tričkem a budete vždy vypadat módně. Nezapomeňte se tedy během Black Friday podívat na nejlepší nabídky.

Nezapomeňte si také prohlédnout slevové kódy Black Friday 2024 na svetry a kardigany. Blíží se totiž ideální čas na zásobení se teplejším oblečením. Podívejte se po modelech z přírodních materiálů: merino vlny, vlny, kašmíru, bavlny nebo lnu. Tyto materiály (které odpovídají stylu quiet luxury) zajistí, že váš svetr bude hřejivý, příjemný na dotek a zároveň odolný. Díky tomu se budete moci těšit z jeho skvělého vzhledu i po několika sezónách.

Během Black Friday 2024 se rozhodně vyplatí ulovit atraktivní nabídky na spodní prádlo. Pěkná krajková souprava je relativně drahá, přesto je dobré mít jich několik v šatníku! K tomu teplé pyžamo na zimu a slabší na léto, nové ponožky, elegantní župan nebo sportovní podprsenka do fitka.

Místo shánění oblečení v různých obchodech se podívejte, jaké akce v tento svátek výprodejů na vás čekají na MODIVO, a nakupujte pohodlně na jednom místě. Black Friday je ideální příležitostí, jak si doplnit šatník tím nejkrásnějším spodním prádlem.

Ve výprodejích Black Friday 2024 najdete celou řadu různých produktů. Místo abyste se nechali strhnout nákupním šílenstvím, přistupujte k tomu promyšleně a s plánem. Udělejte si inventuru svého šatníku a zjistěte, jaké položky vám chybí. To vám pomůže sestavit si seznam toho, co nemáte, a zásobit se tak věcmi, které skutečně potřebujete. A pokud vás zajímá, kde na vás čekají ty nejlepší akce na Black Friday, tady je nápověda: určitě navštivte obchod MODIVO, kde již připravujeme speciální slevové akce. Srdečně vás zveme!

Hlavní fotografie: Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Trendy a Tipy
Insta News