MID SEASON SALE! Nakupujte top produkty za ještě nižší ceny. ZJISTIT VÍCE
Vyhledávání…

Event MODIVO v Praze: představili jsme novinky sezóny podzim-zima 2022/2023

1 min.

MODIVO představilo novinky pro sezónu podzim-zima 2022/2023 v Galerii Gabriel Loci v samotném srdci Prahy. Mezi pozvanými hosty nechyběli zástupci nejvýznamnějších českých médií a populární influenceři.

Hosté sledovali nejnovější kampaň značky. Outfity představené ve spotu a na fotografiích jsou symbiózou nejnovějších trendů s nadčasovým základem. Tato kombinace Vám umožní snadno vyjádřit sebe a svůj vlastní individuální styl.

MSS

 

dámské sako

V nabídce MODIVO na podzim a zimu se objevily monochromatické total looky – hodně béžové, krémové a sytě červené barvy. Mají nás zahalit a dodat teplo. V nabídce nechybí zimní bundy, hrubé a teplé svetry nebo stylové saka. Skvěle se osvědčí ve vícevrstvých outfitech, v elegantním nebo casual provedení.

značka Guess

Chtěli jsme, aby akce byla ozdobena přítomností lidí, pro které je móda obzvlášť důležitá a kteří sami vytvářejí trendy. Proto na eventu MODIVO nemohli chybět oblíbení influenceři a zástupci médií. Byli mezi nimi např.: herečka Sara Sandeva nebo influencerky Alex Fráňová, Deborah Kellovska, Denisa Urbánková, Christina Lichi, Karolína Kokešová, Markéta Chytilová, Tess Lojkaskova, Veronika Fraňková a Kristýna Schicková.

Na místě byly představeny novinky od top značek dostupných na MODIVO. Nechyběly takové značky jako Karl Lagerfeld, Guess nebo Simple.

Hlavním partnerem akce byla značka Karl Lagerfeld. Značka je podepsána jménem slavného návrháře, který si získal celosvětovou popularitu v roce 1983 jako ředitel kreativního módního domu Chanel. Právě Lagerfeld učinil Chanel nejziskovějším výrobcem v sektoru luxusní módy. Dnes je značka Karl Lagerfeld charakteristická spojením moderního designu s rockovým nádechem, geometrickými, čistými formami nebo grafickou kombinací barev a … motivy s milovanou kočkou návrháře – Choupette.

lidé na eventu MODIVO

 Milovníci značek ocení především boty a doplňky. Během eventu v Praze hosté viděli nejnovější modely včetně sneakers, které jsou skvělé pro každodenní nošení nebo originální jehlové lodičky, které se budou hodit při významných oslavách. Pro muže se v nabídce objevily kotníkové boty s elastickým prvkem, elegantní polobotky nebo pohodlné pantofle.

Mohlo by Vás také zajímat: Multibrandový obchod MODIVO pořádal v Praze výjimečnou akci pro své zákazníky >>>

 

Trendy a Tipy
Insta News