MID SEASON SALE! Nakupujte top produkty za ještě nižší ceny. ZJISTIT VÍCE
Vyhledávání…

Ženskost a elegance v podobě značky Notes du Nord. Co se vyplatí vědět o této skandinávské značce?

2 min.

Notes du Nord je skandinávská značka, jejíž design je inspirovaný minulostí, současností, přírodou a silnými ženami. Právě ženskost a síla jsou silně zakořeněné v DNA značky. Návrhářka a zakladatelka značky tvoří elegantní a zároveň casual oblečení pro ženy, které si troufají být jiné. Seznamte se s historií značky a podívejte se na nejnovější kolekci na sezónu jaro-léto 2022, která je nyní dostupná na MODIVO!

MSS

Motto značky Notes du Nord zní: „Výjimečná už jste a proto se tak oblečte“ a má povzbudit ženy po celém světě, aby zvýraznily svou originalitu. 

Značka Notes du Nord byla založena v roce 2016 v Kodani návrhářkou a kreativní ředitelkou Sarou Sode. Název značky odkazuje na skandinávskou módu se ženským akcentem, která dokonale odráží ducha značky. Sarine návrhy jsou nasáknuté atmosférou art-deco v kombinaci se severskou strohostí a proto kolekce značky obsahuje okouzlující šaty s nabíranými rukávy a volánky, ale i minimalistické úpletové modely. Díky oblečení Notes du Nord budete vyčnívat z davu bez toho, aniž byste byly příliš extravagantní.

dámský overal

Fot. tiskové materiály

dámské oblečení

Fot. tiskové materiály

černá halenkaFot. tiskové materiály

Posláním značky Notes du Nord je dodávat ženám perfektně ušité oblečení, ve kterém se budou cítit sebevědomě a krásně jak během každého dne, tak i během speciálních příležitostí. Každá nová kolekce zůstává stvořena z důkladně promyšlených návrhů, které se vyznačují originálními detaily, ženskými střihy zvýrazňující postavu, barvami a květinovým potiskem. Květy, které designérka miluje, jsou ochrannou známkou značky. Nenajdete je pouze na oblečení, ale také v butiku v Kodani a dalších městech, v kanceláři značky nebo při oficiálním uvedení kolekce.

šaty s květinovým potiskem

Fot. tiskové materiály

Skandinávské módní značky se zaměřují především na kvalitní oblečení a udržitelnou výrobu. Jinak to není ani v případě Notes du Nord. Značka vyrábí oblečení z ušlechtilých a ekologických látek, jakými jsou ECOVERO™ viskóza, ECONYL®, organické hedvábí nebo recyklovaný polyester. Značka také deklarovala, že do roku 2023 bude 80% jejich kolekcí vyráběných udržitelným způsobem.

To, co značku Notes du Nord odlišuje od konkurence, je estetika založená na nadčasovou krásu, kterou najdete v malých detailech, ženských střizích a jemných barvách. Značka ovšem nezapomíná ani na nejnovější trendy, které rozumně komponuje do svých kolekcí.

saténové šaty

Fot. tiskové materiály

Na sezónu jaro-léto 2022 nám značka nabízí šaty v romantickém stylu s nabíranými rukávy, které jsou zdobené jemným květinovým potiskem, hedvábné a flitrové kreace ideální pro letní příležitostní párty, vzdušné vichy-check šaty nebo nadčasovou klasiku: kožené kalhoty, úpletové šaty nebo bílé košile s volánky. V nejnovější kolekci značky nechybí ani plavky dokonale zvýrazňující přednosti postavy, ale ani hedvábné šaty a slaměné klobouky.

dámské šaty

Fot. tiskové materiály

dámské plavky

Fot. tiskové materiály

černé šaty

Fot. tiskové materiály

Notes du Nord je značka, která vytváří oblečení s ohledem na ženskou sílu a pohodlí. V sortimentu jsou nejen vzdušné a elegantní šaty, ale i pohodlné sportovní soupravy v nejmódnějších barvách sezóny.

teplákovka dámská

Fot. tiskové materiály

Trendy a Tipy
Insta News